Hvad siger kunderne om Trendis

Hvad siger kunderne!

Loading
loading..

Tusind tak for den nye Hjemmeside I har lavet til Cryodan.dk.
En ting er, at vi er glade for den, men vigtigst er de mange positive tilkendegivelser vi har fået fra vore kunder, der beundrer den overskuelige og lette måde at få information og afgive ordrer.
Vi kan derfor give Trendis.dk vores varmeste anbefaling

Cryodan.dk

Vi stødte tilfældigt på Lilian Bondig i forbindelse med oprettelsen af en webshop, hvor vi blev imponeret af hendes dygtighed og arbejdsomhed. Uanset hvad vi bad om eller hvornår, var Lilian altid imødekommende, venlig og frem for alt effektiv. Derfor blev hun også det naturlige valg for os, da vil skulle have flyttet klinikkens hjemmeside. Alt blev selvfølgelig ordnet til fuld tilfredshed og hjemmesiden fik en tiltrængt ansigtsløftning tillige, for sådan er Lilian: altid pligtopfyldende og ansvarsfuld og med et knivskarpt blik for, hvor man med fordel kan foretage forbedringer.  Efter hjemmesideflytningen har vi ikke villet give slip på Lillian, som nu er hyret som fast webmaster, og vi kan på det varmeste anbefale Lilian til enhver virksomhed, som ønsker en kreativ og dygtig ”Webperson”, som tillige er noget af det mest venlige og imødekommende, man kan forestille sig.

Birgitte Hultberg, Gitte Wissing og Britt Abildtrup

Taastrup Psykologerne

Lilian Bondig har med sin professionelle opfattelse af struktur og funktion på alle måder levet op til mine forventninger. Jeg har opnået både det ønskede udtryk samt fået tilpasset hjemmesidens funktion nøjagtig til mine behov. Jeg har været utrolig tilfreds med samarbejdet og har fået opfyldt mine ønsker for layout m.m. Med udgangspunkt i ovenstående kan jeg kun anbefale at samarbejde medLilian Bondig.

Lenepc.dk

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background