Trendis New Look - Trendis.dk

Trendis New Look

Loading
loading..

Trendis New Look

marts 8, 2015
admin1304
No Comments

lilianSå fik jeg endelig tid til at forny min egen hjemmeside. Det har været hektisk med forskellige projekter i det sidste måneder og det er dejligt. Jeg er stadigvæk i gang med Gram Slots hjemmeside og vi skal endelig gå i luften denne uge – jeg har glædet mig rigtig meget!:) Lige nu, er jeg også i gang med en hjemmeside til vinduespudser firma i England og det skal også i luften denne måned.

Hvad synes I om Trendis new look? Den jeg har haft før er Joomla baseret og denne gang er det en wordpress CMS. I er velkommen til at kommentere, give jeres konstruktiv kommentar og er der nogle jeg skal være opmærksom på er du velkommen til at kontakte mig.

Tak fordi du kigge forbi. Du er velkommen til at dele min hjemmeside og anbefale til dem der har brug for en professionel hjemmeside eller dem der kunne tænk sig at starte sin egen webshop.

RING til mig på: +45 4234 3563

Vi snakkes ved…

-Lilian

 

Leave A Comment

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background