Tag Heuer Carrera

Tag Heuer Carrera

Hvis du er på markedet for at finde et ur af høj kvalitet, og som har en fantastisk historie, så er der ingen tvivl om, at Tag Heuer er det helt rette bud. Tag Heuer er et kendt og anerkendt urmærke i Danmark og rundt i hele verden. Det er så populært, at nogle af verdens største skuespillere og sportsstjerner er ambassadører for dette brand. Her taler vi naturligvis om Brad Pitt, Maria Sharapova og Tiger Woods.

I 2016 indgik Tag Heuer også et partnerskab med Red Bull Racing i Formel 1, som jo betyder alle i teamet kun går med ur fra Tag Heuer.

Nu har du muligheden for at investere i et Tag Heuer Carrera herreur, som er et kvalitetsur, der er designet til at kunne holde hele dit liv. Det er et ur, der naturligvis er udviklet og designet til at blive brugt, hvorfor det er fremstillet af materialer, som er af høj kvalitet.

Tag Heuer Carrera – design og kvalitet i højeste kaliber

Tag Heuer er kendt for flere af deres populære ur-serier. Det er et brand, der værner om kvaliteten af deres ure. De har derfor en kompromisløs tilgang til design og konstruering af det enkelte ur.

Hvis vi tager et nærmere kig på den populære Carrera-serie, så er det uden sammenligning den største og mest populære ur-serie fra Tag Heuer. Da det første Carrera ur blev lanceret tilbage i tiden, så var det et udelukkende kronograf-ur. Der var derfor også et ur, som primært henvendte sig til sportsatleter og sportsfolk. Det skyldes, at det var i stand til at måle hastigheder, som jo er ideelt i motorsport.

I dag er det stadig et sportsur. Det er dog et sportsur, som mange andre end bare sportsfolk bærer og bruger til dagligt. Flere og flere er begyndt at gå op i ur, og ikke mindst begyndt at investere i ure. Derfor har Tag Heuer oplevet en større efterspørgsel end nogensinde før på deres sportsure som denne Carrera ur-serie.

Hvis vi dykker ned i Carrera ur-serien, så er alle urskiver på modellerne fremstillet i børstet stål. Herudover er uret 100 % vandtæt, selvom det er sportsur. Det har Tag Heuer valgt at gøre, da de ønsker at urmodeller er slidstærk og derfor kan bruges til hverdag.

Alle ur i Tag Heuer Carrera-serien er med dato og automatisk optræk.

Hvilket Tag Heuer Carrera ur skal du vælge?

Har du besluttet dig for at investere i et Tag Heuer Carrera ur, så er der flere gode bud at vælge iblandt. Som noget af det første, skal du tage stilling til lænken. I Carrera-serien kan du vælge mellem stål, gummi eller læder. Du kan naturligvis altid tilkøbe en lænke, hvis du ønsker at skifte det efter, hvilket humør du er i, eller hvad der passer til dagens outfit. Uret er trods alt et af de få smykker mange mænd bærer, hvorfor det gerne må have en signifikant udstråling i forhold til ens påklædning.

Når du har taget stilling, hvilken lænke uret skal være i, er det næste skridt urskiven. Urskiverne er der, hvor alvor får sin karakter, hvorfor der er flere gode muligheder at vælge iblandt. Du kan blandt andet se på, hvilken farve urskiven skal være. Her er flere modellerne sorte, sølv eller blå.

En urskive kan enten være helt klassisk eller lavet som en sports urskive. Forskellen mellem de to forskellige urskiver ligger i, at en sports urskive har mulighed for tage tid i sekunder, millisekunder og minutter. Det er naturligvis tiltænkt til banetider, når du kører race.

På nogle af ur-modellerne fra Carrera-serien er der dato-funktion. Det betyder, at du har mulighed for at indstille datoen for måneden samt, hvilken dag det er på ugen.

Historien om Tag Heuer

Tag Heuer er et schweizisk brand, som i den grad værner om deres håndværk og kvalitet. Det ser du både i de nyeste kollektioner af ure de fremstiller, men også med den fantastisk historie, som de har med sig i dag. Det er i dag et populært og verdenskendt urmærke, som blev stiftet tilbage i 1860. Her var det Edouard Heuer der åbnede den første fysiske butik, hvor han producerede lommeure. Det startede med kun sølvure, som senere også blev til guld.

Det var først i 1949, at Tag Heuer lancerede deres første armbåndsur, som var tiltænkt til fiskere og sømænd. Det farverige ur blev kaldt “Solunar”, og var tiltænkt til at de kunne se, hvornår der var højvande og lavvande.

Det var først i 1969, hvor Tag Heuer introducerede deres første automatiske armbåndsur. I dag er uret kendt for at være meget moderne og minimalistisk i sit udtryk. Det var markant anderledes tilbage i 1969, hvor Tag Heuer brugte flere farver i fremstillingen af Carrera-serien.

Om Maria 5 Articles
Maria skriver om tips og guides til dagligdagen ud fra personlige oplevelser og erfaringer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*